Groei

• … door innovatie
• … door volume
• … door optimalisatie

Organisaties die willen groeien hebben niet automatisch meer mensen en middelen nodig. Wanneer processen, structuren en systemen goed op elkaar zijn afgestemd, groeit de productiviteit van uw organisatie en kunt u meer of betere resultaten leveren met hetzelfde aantal mensen. Hoe u dit aanpakt? Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden. Bijvoorbeeld: de inrichting van werkprocessen fijn slijpen (LEAN!), bottlenecks wegnemen of beter benutten, betere coördinatie, planning en control realiseren of slimme informatiesystemen invoeren.
De voorbereiding en implementatie van zulke verbeter-initiatieven kosten tijd en aandacht. En natuurlijk wilt u wel dat tijdens de verbouwing de verkoop gewoon doorgaat.
Stylus is u graag behulpzaam bij het uitstippelen van uw groeipad en het realiseren van een vloeiende overgang naar een aangepaste bedrijfsvoering.

De resultaten van de voorgaande stappen – Opportunity Scan en Operations Strategy - zijn ook logische mijlpalen in een groeitraject. Een typische deliverable is verder een Transformatieplan waarin de groeidoelstelling is vertaald naar een stel samenhangende maatregelen op het gebied van processen, structuren en systemen.
Neem contact op als u eens van gedachten wilt wisselen hoe grip op groei mogelijk is.